Parkování ve společném prostoru garáží
3 posters
Strana 1 z 1
Parkování ve společném prostoru garáží
Zdravim,
pratele, je opravdu nutne, aby nekdo parkoval ve spolecnem prostoru garazi? Po te, co clovek doslova doklickuje k hlavnim vratum, aby se jeste vyhybal zaparkovanemu autu primo ve spolecnem prostoru garazi? Pri vyhybani dvou protijedoucich aut by to mohl byt problem (nastesti k tomu dochazi zridka). Navic jsem si nevsiml, ze by tam byl vyhrazen prostor pro garazove "stani". Schvalne jestli se prihlasi majitel ...
Petr Chmelina B2-52- Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 12. 12. 08
Omluva
Ano, majitel se příhlásí a věc také objasní. Do domu jsme se čerstvě přistěhovali a auto jsem takto zaparkoval pro snažší vynášení věcí při stěhování. Samozřejmě se omlouvám všem, které jsem tímto zaparkováním omezil, nicméně snažil jsem se, abych prostor blokoval jen po co nejkratší dobu v rámci desítek minut. Vzhledem k tomu, že máme garáž, tak tato situace již nenastane.
Aleš Baťa B3-53- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 22. 09. 09
Re: Parkování ve společném prostoru garáží
Zdravim Sousede
Vitejte do naseho mileho spolecenstvi, do vchodu B3, do ctvrteho patra a do vedlejsiho bytu
Vitejte do naseho mileho spolecenstvi, do vchodu B3, do ctvrteho patra a do vedlejsiho bytu
Parizkovi B3-52- Poeet p?íspivku : 37
Location : Modrice, South Moravia, Czech Republic, Europe, Earth/Terra, Solar System, Milky Way, The Known Universe
Registration date : 12. 12. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: