Fórum SVBJ Přízřenická
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Parkování ve společném prostoru garáží

3 posters

Goto down

Parkování ve společném prostoru garáží Empty Parkování ve společném prostoru garáží

Příspěvek  Petr Chmelina B2-52 Thu Sep 10, 2009 8:59 pm

Parkování ve společném prostoru garáží 10092009x
Zdravim,
pratele, je opravdu nutne, aby nekdo parkoval ve spolecnem prostoru garazi? Po te, co clovek doslova doklickuje k hlavnim vratum, aby se jeste vyhybal zaparkovanemu autu primo ve spolecnem prostoru garazi? Pri vyhybani dvou protijedoucich aut by to mohl byt problem (nastesti k tomu dochazi zridka). Navic jsem si nevsiml, ze by tam byl vyhrazen prostor pro garazove "stani". Schvalne jestli se prihlasi majitel ...

Petr Chmelina B2-52

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 12. 12. 08

Návrat nahoru Goto down

Parkování ve společném prostoru garáží Empty Omluva

Příspěvek  Aleš Baťa B3-53 Tue Sep 22, 2009 10:55 am

Ano, majitel se příhlásí a věc také objasní. Do domu jsme se čerstvě přistěhovali a auto jsem takto zaparkoval pro snažší vynášení věcí při stěhování. Samozřejmě se omlouvám všem, které jsem tímto zaparkováním omezil, nicméně snažil jsem se, abych prostor blokoval jen po co nejkratší dobu v rámci desítek minut. Vzhledem k tomu, že máme garáž, tak tato situace již nenastane.
Aleš Baťa B3-53
Aleš Baťa B3-53

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 22. 09. 09

Návrat nahoru Goto down

Parkování ve společném prostoru garáží Empty Re: Parkování ve společném prostoru garáží

Příspěvek  Parizkovi B3-52 Tue Sep 22, 2009 11:01 pm

Zdravim Sousede Smile
Vitejte do naseho mileho spolecenstvi, do vchodu B3, do ctvrteho patra a do vedlejsiho bytu Very Happy

Parizkovi B3-52

Poeet p?íspivku : 37
Location : Modrice, South Moravia, Czech Republic, Europe, Earth/Terra, Solar System, Milky Way, The Known Universe
Registration date : 12. 12. 08

Návrat nahoru Goto down

Parkování ve společném prostoru garáží Empty Re: Parkování ve společném prostoru garáží

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: