Fórum SVBJ Přízřenická
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sceptrum odmita resit reklamace v byte - co dal

2 posters

Goto down

Sceptrum odmita resit reklamace v byte - co dal Empty Sceptrum odmita resit reklamace v byte - co dal

Příspěvek  Jitka Kitner Thu Jul 02, 2009 12:44 pm

Mám velkou prosbu - na poslední schůzi prý pan Mikuš zmiňoval, že veškeré požadované reklamace máme v případě nevstřícnosti Sceptrumu řešit písemně - prý existuje nějaký formulář. Omlouvám se, ze schůze jsem tehdy musela kvůli miminku odejít hned na začátku - mohl by mi někdo poradit, kde formulář najdu? Prosím možná přímo pana Mikuše, kdyby měl chvilku času... Moc děkuji, už jsme totiž opravdu zoufalí a jeden pokoj máme neobyvatelný, takže po dvou letech marného vyjednávání mi definitivně došla trpělivost... Jitka Kitner

Jitka Kitner

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 22. 05. 09

Návrat nahoru Goto down

Sceptrum odmita resit reklamace v byte - co dal Empty Re: Sceptrum odmita resit reklamace v byte - co dal

Příspěvek  Tomáš Zerzaň, B2-34 Thu Jul 02, 2009 2:59 pm

Vzor reklamacniho dopisu najdete na strance naseho Sdruzeni na www.prizrenicka.cz.
http://www.prizrenicka.cz/docs2009/ReklamaceSceptrumVzor.doc je primy odkaz na soubor.
Tomáš Zerzaň, B2-34
Tomáš Zerzaň, B2-34

Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 21. 01. 08

Návrat nahoru Goto down

Sceptrum odmita resit reklamace v byte - co dal Empty Re: Sceptrum odmita resit reklamace v byte - co dal

Příspěvek  Jitka Kitner Fri Jul 03, 2009 12:17 pm

Moc děkuju! Jitka Kitner

Jitka Kitner

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 22. 05. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: