Opravne vyuctovani sluzeb od Bytasenu
2 posters
Strana 1 z 1
Opravne vyuctovani sluzeb od Bytasenu
Dnes mi prislo opravne vyuctovani za 2008 a zarazilo me tam nekolik veci. Samozrejme mam doplacet a to za vytah (asi 550Kc) a za spolecne osvetleni (asi 170Kc). Co mi neni jasne, je polozka "vyuct.naklad" kterou u vsech polozek (studena voda, tepla voda, ohrev) nepatrne zvedli, celkem asi o 150 Kc. Zajimalo by me, kdo z ostatnich vlastniku podobne opravne vyuctovani take dostal a jak se mu jednotlive polozky zmenily.
Petr Chmelina
Petr Chmelina
Petr Chmelina B2-52- Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 12. 12. 08
Re: Opravne vyuctovani sluzeb od Bytasenu
Me naopak prijde zpet preplatek
Na vytahu mam nedoplatek 55,11 CZK a na spolecnem osvetleni mam take nedoplatek 8,53 CZK.
Predpokladam, ze "vyuct.naklad" je skutecny naklad (a posleze vydaje) pro Vas. Rozdil mezi touto polozkou a zalohami bude bud vraceny preplatek, nebo nedoplatek, ktery budete platit.
Jak se mi vyuctovani zmenilo presne nevim, stare jsem uz vyhodil.
Byl jsem na Bytasen (kvuli jine zalezitosti) a pri te prilezitosti jsem si nechal par veci vysvetlit. Bylo mi receno, ze opravne vyuctovani bude zaslano ciste kvuli technickym chybam na prvnim (cast vyuctovani se jim nevytiskla a navic byl pouzit nejaky chybny koeficient). Pochopil jsem to tak, ze jde proste o preklep jedne konkretni osoby, ktera pro nas vyuctovani dela.
Take jsem si nechal zkontrolovat cisla meridel a vse sedi.
Snad jsem Vam pomohl.
Na vytahu mam nedoplatek 55,11 CZK a na spolecnem osvetleni mam take nedoplatek 8,53 CZK.
Predpokladam, ze "vyuct.naklad" je skutecny naklad (a posleze vydaje) pro Vas. Rozdil mezi touto polozkou a zalohami bude bud vraceny preplatek, nebo nedoplatek, ktery budete platit.
Jak se mi vyuctovani zmenilo presne nevim, stare jsem uz vyhodil.
Byl jsem na Bytasen (kvuli jine zalezitosti) a pri te prilezitosti jsem si nechal par veci vysvetlit. Bylo mi receno, ze opravne vyuctovani bude zaslano ciste kvuli technickym chybam na prvnim (cast vyuctovani se jim nevytiskla a navic byl pouzit nejaky chybny koeficient). Pochopil jsem to tak, ze jde proste o preklep jedne konkretni osoby, ktera pro nas vyuctovani dela.
Take jsem si nechal zkontrolovat cisla meridel a vse sedi.
Snad jsem Vam pomohl.
Tomáš Zerzaň, B2-34- Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 21. 01. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: