Zrcadlo v garáži
3 posters
Strana 1 z 1
Jaký je Váš názor na umístení zrcadla v garáži?
Zrcadlo v garáži
Na schůzi členů Sdružení 21. 5. 2009 padl návrh instalovat zrcadlo UVNITŘ garáže tak, aby bylo vidět, zda jsou vrata zavřena a zda někdo nevběhl do domu. Zřídil jsem proto tuto anketu a prosím, aby se majitelé garáží vyjádřili, zda mají o zrcadlo zájem a zda jsou ochotni se na instalaci finančně podílet. Anketa bude otevřena 3 měsíce.
Tomáš Zerzaň, B2-34- Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 21. 01. 08
Re: Zrcadlo v garáži
Chtelo by to i moznost neutralni jako: Je mi to jedno.
Co uz Osobne se zastavim, pockam, podivam se do zpetneho zrcatko sveho vozu a pokud vrata jedou dolu (a taky vidim jestli nekdo ty vrata podbehne) tak pojedu dale. Tak chci rict ze zrcadlo jiz mam
Co uz Osobne se zastavim, pockam, podivam se do zpetneho zrcatko sveho vozu a pokud vrata jedou dolu (a taky vidim jestli nekdo ty vrata podbehne) tak pojedu dale. Tak chci rict ze zrcadlo jiz mam
Parizkovi B3-52- Poeet p?íspivku : 37
Location : Modrice, South Moravia, Czech Republic, Europe, Earth/Terra, Solar System, Milky Way, The Known Universe
Registration date : 12. 12. 08
Zatim to vypada, ze odpoved "Je mi to jedno" vyjadrili majitele garazi prostym nehlasovanim .
Tedy skore je zatim 2 PRO, 3 PROTI a cca 12 NEZAJEM. Tedy zrcadlo asi nebude...
Tedy skore je zatim 2 PRO, 3 PROTI a cca 12 NEZAJEM. Tedy zrcadlo asi nebude...
3 měsíce utekly jako voda a výsledek hlasování je jasný:
Pro umístění zrcadla v garáži hlasovali 2 obyvatelé.
Proti umístění zrcadla v garáži hlasovali 3 obyvatelé.
Jde tedy o minimální zájem o instalaci a na příští schůzi se tímto tématem nemusíme zdržovat.
Máte nějaký návrh na další anketu? (může nám to ušetřit hromadu času na další schůzi...)
Pro umístění zrcadla v garáži hlasovali 2 obyvatelé.
Proti umístění zrcadla v garáži hlasovali 3 obyvatelé.
Jde tedy o minimální zájem o instalaci a na příští schůzi se tímto tématem nemusíme zdržovat.
Máte nějaký návrh na další anketu? (může nám to ušetřit hromadu času na další schůzi...)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: