Zatvaranie vchodovych dveri
2 posters
Strana 1 z 1
Zatvaranie vchodovych dveri
Dobry den vsetkym. Neviem ako je to v ostatnych vchodoch, ale v tom nasom B2 (1023) sa po otvoreni vchodovych dveri niekedy dvere uplne nezatvoria. Chcel by som Vas na to teda upozornit a poprosit Vas aby ste tieto dvere zatvarali.
Naposledy-v piatok vecer sme vo vchode (zrejme kvoli tomuto problemu) mali maleho navstevnika - mys
Myslim si, ze je to v zaujme nas vsetkych (aj z hladiska bezpecnosti-zlodeji,...), aby sme sa takymto "navstevnikom" vyhli. Mne osobne by sa urcite nepacilo, keby nam po byte pobehoval nejaky hlodavec
Prajem pekny den,
Szegedi
Naposledy-v piatok vecer sme vo vchode (zrejme kvoli tomuto problemu) mali maleho navstevnika - mys
Myslim si, ze je to v zaujme nas vsetkych (aj z hladiska bezpecnosti-zlodeji,...), aby sme sa takymto "navstevnikom" vyhli. Mne osobne by sa urcite nepacilo, keby nam po byte pobehoval nejaky hlodavec
Prajem pekny den,
Szegedi
Szegedi- Anonymní
Re: Zatvaranie vchodovych dveri
Muzu potvrdit. Asi to nejak souvisi s teplotou a/nebo vlhkosti, ale nekdy se dvere samy pekne dovrou a nekdy jim jeste centimetr chybi a je potreba je dovrit je rucne.
Tomáš Zerzaň, B2-34- Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 21. 01. 08
Re: Zatvaranie vchodovych dveri
Szegedi napsal:Dobry den vsetkym. Neviem ako je to v ostatnych vchodoch, ale v tom nasom B2 (1023) sa po otvoreni vchodovych dveri niekedy dvere uplne nezatvoria. Chcel by som Vas na to teda upozornit a poprosit Vas aby ste tieto dvere zatvarali.
Prajem pekny den,
Szegedi
Mys je vzdy lepsi nez nejaky had
Nebojte... to se nestalu tu nebo v Brne ale stalo se mi to v zahranici ze jsem se dival na TV a pod TV lezl 1 metrovy had. To je az teda opravdu svanda.
Parizkovi B3-52- Poeet p?íspivku : 37
Location : Modrice, South Moravia, Czech Republic, Europe, Earth/Terra, Solar System, Milky Way, The Known Universe
Registration date : 12. 12. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: