Výběr řešení pro příjem TV
+8
Parizkovi B3-52
Admin
Erik Mikuš, B2-35
Mirek Sycha, B2-32
Jirka + Ivana B2-45
Petr Chmelina B2-52
Martinek Petr B1-41
Tomáš Zerzaň, B2-34
12 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Momentálně poptáváme řešení pro připojení k Internetu a pro příjem TV vysílání. Protože je nás mnoho a řešení by mělo splňovat pokud možno potřeby všech vlastníků bytů, chtěl bych vás všechny požádat o vyjádření.
Určitě budeme poptávat příjem DVB-T vysílání, kde lze naladit standardní skladbu celostátních neplacených programů (ČT1, ČT2, ČT24, Nova, Prima, atd.). Chceme ale také vyjít vstříc zájemcům o placené české i zahraniční kanály. Napište nám o jaké placené nebo zahraniční kanály byste měli zájem. Pokud je to možné, napište také, kde je možné tento kanál získat (např. jméno providera, název satelitu, typ technologie připojení atp.). Na základě vašich požadavků budeme moci následně vést konkrétní jednání s dodavateli a ti potom budou moci předložit smysluplnou nabídku.
Pokud máte zájem pouze o přijem standardní DVB-T nabídky (ČT1, ČT2, ČT24, Nova, Prima, atd.), napište to sem prosím také.
Uzávěrka této diskuse je 19.2. 2009 v 23:59. Využijte možnosti vyjádřit svůj názor!
Pro vložení Vašeho názoru použijte tlačítko "Odpovědět".
Určitě budeme poptávat příjem DVB-T vysílání, kde lze naladit standardní skladbu celostátních neplacených programů (ČT1, ČT2, ČT24, Nova, Prima, atd.). Chceme ale také vyjít vstříc zájemcům o placené české i zahraniční kanály. Napište nám o jaké placené nebo zahraniční kanály byste měli zájem. Pokud je to možné, napište také, kde je možné tento kanál získat (např. jméno providera, název satelitu, typ technologie připojení atp.). Na základě vašich požadavků budeme moci následně vést konkrétní jednání s dodavateli a ti potom budou moci předložit smysluplnou nabídku.
Pokud máte zájem pouze o přijem standardní DVB-T nabídky (ČT1, ČT2, ČT24, Nova, Prima, atd.), napište to sem prosím také.
Uzávěrka této diskuse je 19.2. 2009 v 23:59. Využijte možnosti vyjádřit svůj názor!
Pro vložení Vašeho názoru použijte tlačítko "Odpovědět".
Tomáš Zerzaň, B2-34- Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 21. 01. 08
Re: Výběr řešení pro příjem TV
Ja bych měl zajem pouze o ty zakladni neplacené programy.Momentalně jedu na pokojovou antenu kde chytnem 11 programu a jme spokojeni ,ale samozřejmě bude lepši až nam ta antena z pokoje zmizi.
Měl bych ještě jednu připominku.Nejsem znalec přes tv vysilani ,ale podle mych zkušenosti když si koupime vlastni antenu pro dvb-t a bude nam dodavat jakykoliv provozovatel nějake programy placene tak si necha platit i za programy volně šiřitelne.Ale pozor možna se pletu chtěl jsem jen aby se na tohle myslelo při vyběrovem řizeni,protože se mě nechce platit za programy ktere jsou jinak zdarma.
Měl bych ještě jednu připominku.Nejsem znalec přes tv vysilani ,ale podle mych zkušenosti když si koupime vlastni antenu pro dvb-t a bude nam dodavat jakykoliv provozovatel nějake programy placene tak si necha platit i za programy volně šiřitelne.Ale pozor možna se pletu chtěl jsem jen aby se na tohle myslelo při vyběrovem řizeni,protože se mě nechce platit za programy ktere jsou jinak zdarma.
Martinek Petr B1-41- Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 30. 01. 08
Martinek Petr B1-41 napsal:Měl bych ještě jednu připominku.Nejsem znalec přes tv vysilani ,ale podle mych zkušenosti když si koupime vlastni antenu pro dvb-t a bude nam dodavat jakykoliv provozovatel nějake programy placene tak si necha platit i za programy volně šiřitelne.Ale pozor možna se pletu chtěl jsem jen aby se na tohle myslelo při vyběrovem řizeni,protože se mě nechce platit za programy ktere jsou jinak zdarma.
Momentalne se nam jevi jako nejlepsi varianta kombinace vlastni DVB-T (normalni pozemni vysilani) anteny a vlastniho DVB-S (digitalni satelitni vysilani) rozvodu. Tim by se vyhovelo jak zajemcum o neplacenou omezenou nabidku programu, tak zajemcum o zpoplatnene vysilani ve vysokem rozliseni. Vse je ale zatim ve fazi jednani.
Ja bych mel zajem o programy, ktere jsou volne vysilane pres satelity ASTRA1 a 3. Hlavne mi jde o nemecke programy (je jich tam kolem 50) plus dejme tomu BBC a CNN. O kodovane programy nemam zajem. S ceskych by mi stacily pouze CT1 a CT2. Pokud by byly nektere programy ve full HD, nebyl bych proti. Ale vzhledem k tomu, ze me pozadavky jsou dost specificke, budu to nejspis resit vlastnim satelitnim kompletem.
Petr Chmelina B2-52- Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 12. 12. 08
Petr Chmelina B2-52 napsal:Ja bych mel zajem o programy, ktere jsou volne vysilane pres satelity ASTRA1 a 3. Hlavne mi jde o nemecke programy (je jich tam kolem 50) plus dejme tomu BBC a CNN. O kodovane programy nemam zajem. S ceskych by mi stacily pouze CT1 a CT2. Pokud by byly nektere programy ve full HD, nebyl bych proti. Ale vzhledem k tomu, ze me pozadavky jsou dost specificke, budu to nejspis resit vlastnim satelitnim kompletem.
Diky za Vas jasne formulovany pozadavek. Rad bych vas pozadal abyste jeste s realizaci vlastniho reseni pockal. Jedna z variant, ktere nyni poptavame je i vetsi parabola se 4-mi konvertory. Mozna, ze nejaky dodavatel nabidne zajimavou nabidku.
Prijem TV vysilani
Trosku premyslim nad touto diskuzi, kdyz na posledni schuzi vlastniku bytu v prosinci lonskeho roku v hotelu Gregor bylo ze strany zvolenych predstavitelu naseho Sdruzeni vlastniku bytovych jednotech na ul. Prizrenicka po me "interpelaci" receno, ze individualni satelity ne a rozvody televizniho signalu, ktere ma soukromy subjekt ulozeny a provozuje v nasem bytovem dome a ktery odhadem min. 60% obyvatel (po docela velkych peripetiich) placenou sluzbou vyuziva ( vetsina ma i smlouvy podepsanou na 2 roky - tudiz neprustrelna situace).
Ma interpelace znela, ze v kupni smlouve s f. SCEPTRUM ma nejspis kazdy z nas napsano, ze spolecnymi soucastmi domu jsou mimo jine i rozvody televizniho signalu a kabelove televize a spolecna televizni antena. A ouha - rozvody jsou nejake cizi firmy.
Takze ja jsem pro prijem digitalniho signalu vedeneho ve spolecnem rozvodu ve vlastnictvi naseho Sdruzeni vlastniku...
A kdyby se k tomu nejak podaril i prijem neplacenych satelitnich programu a popr. i za mensi obnos i placenych, tak bych se vubec nezlobil.
Ale to, ze f. SCEPTRUM prodala misto ve zdech pro rozvod naseho televizniho signalu nejake cizi firme, tak s tim se asi hned tak nesmirim. Byl bych pro ty rozvody od nic koupit a nasledne provozovat tyto rozvody v rezii naseho spolecenstvi.
A musim podekovat panu Tomasi Zerzanovi a take nasemu vyboru, ze se o to nejakym zpusobem zajima - snad to pro nas vsechny dobre dopadne...
Ma interpelace znela, ze v kupni smlouve s f. SCEPTRUM ma nejspis kazdy z nas napsano, ze spolecnymi soucastmi domu jsou mimo jine i rozvody televizniho signalu a kabelove televize a spolecna televizni antena. A ouha - rozvody jsou nejake cizi firmy.
Takze ja jsem pro prijem digitalniho signalu vedeneho ve spolecnem rozvodu ve vlastnictvi naseho Sdruzeni vlastniku...
A kdyby se k tomu nejak podaril i prijem neplacenych satelitnich programu a popr. i za mensi obnos i placenych, tak bych se vubec nezlobil.
Ale to, ze f. SCEPTRUM prodala misto ve zdech pro rozvod naseho televizniho signalu nejake cizi firme, tak s tim se asi hned tak nesmirim. Byl bych pro ty rozvody od nic koupit a nasledne provozovat tyto rozvody v rezii naseho spolecenstvi.
A musim podekovat panu Tomasi Zerzanovi a take nasemu vyboru, ze se o to nejakym zpusobem zajima - snad to pro nas vsechny dobre dopadne...
Naposledy upravil Jirka + Ivana B2-45 dne Mon Feb 02, 2009 8:13 pm, celkově upraveno 2 krát
Jirka + Ivana B2-45- Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 09. 02. 08
Zdravim vsechny ucastniky diskuze.
Mel bych zajem o nasledujici programy:
- Standardni skladbu celostatnich programu
- Zpravodajske programy volne dostupne na Astra1 (BBC World News, CNN International, Deutsche Welle TV, EuroNews)
Dale bych uvital nasledujici (neni ale nutnou podminkou)
- History Channel (Astra 1E)
(Popr.jina stanice vysilajici dokumentarni porady, pokud mozno v anglickem jazyce)
- Eurosport, Eurosport2 (Astra 1E)
- CS Film (Astra 1E)
- TV Paprika (Astra 1G)
Informace jsou ziskany ze stranek http://www.satcentrum.com/druzice/
Samozrejme bude take zalezet na tom, v jakych cenovych relacich se budeme pohybovat a jak se podari sladit vsechny pozadavky a prani...
(Predchozi prispevek jsem zadaval jako anonymni uzivatel a z pro me neznamych duvodu bylo jmeno oriznuto na 8 znaku a nebylo vlozeno URL.
Timto chci poprosit administratora o smazani meho predchoziho prispevku.)
Mel bych zajem o nasledujici programy:
- Standardni skladbu celostatnich programu
- Zpravodajske programy volne dostupne na Astra1 (BBC World News, CNN International, Deutsche Welle TV, EuroNews)
Dale bych uvital nasledujici (neni ale nutnou podminkou)
- History Channel (Astra 1E)
(Popr.jina stanice vysilajici dokumentarni porady, pokud mozno v anglickem jazyce)
- Eurosport, Eurosport2 (Astra 1E)
- CS Film (Astra 1E)
- TV Paprika (Astra 1G)
Informace jsou ziskany ze stranek http://www.satcentrum.com/druzice/
Samozrejme bude take zalezet na tom, v jakych cenovych relacich se budeme pohybovat a jak se podari sladit vsechny pozadavky a prani...
(Predchozi prispevek jsem zadaval jako anonymni uzivatel a z pro me neznamych duvodu bylo jmeno oriznuto na 8 znaku a nebylo vlozeno URL.
Mirek Sycha, B2-32- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 01. 02. 09
info z výboru
Musím říci, že jsem velmi rád, že Tomáš Z. aktivně pomáhá vyřešit tuto situaci. A děkujeme mu za to.
Ani výboru se nelíbi situace, kdy jiná firma vlastní rozvody uvnitř bytového domu.
Naší snahou je najít nejlepší řešení a pak toto řešení pomocí vhodné strategie realizovat.
Jak to teď nevíme, ale naší snahou bude najít takové řešení, které bude v dané situaci akceptovatelné.
V tuto chvíli hledáme řešení, které by nahradilo stávající, dle informací ne zcela vyhovující řešení.
Pokud má někdo smlouvu s firmou, tato smlouva zaniká dnem kdy zaníká služba kteoru daný subjekt poskytuje. Tudíž řešení tu je.
Takže jakmile budeme mít jiné řešení, začneme vyjednávat. A ořekáváme, že toto jednání nebude lehké. Uvidíme.
Každopádně máme dvě možnosti nedělat nic nebo zkusit udělat něco. My se kloníme k té druhé variantě.
Ani výboru se nelíbi situace, kdy jiná firma vlastní rozvody uvnitř bytového domu.
Naší snahou je najít nejlepší řešení a pak toto řešení pomocí vhodné strategie realizovat.
Jak to teď nevíme, ale naší snahou bude najít takové řešení, které bude v dané situaci akceptovatelné.
V tuto chvíli hledáme řešení, které by nahradilo stávající, dle informací ne zcela vyhovující řešení.
Pokud má někdo smlouvu s firmou, tato smlouva zaniká dnem kdy zaníká služba kteoru daný subjekt poskytuje. Tudíž řešení tu je.
Takže jakmile budeme mít jiné řešení, začneme vyjednávat. A ořekáváme, že toto jednání nebude lehké. Uvidíme.
Každopádně máme dvě možnosti nedělat nic nebo zkusit udělat něco. My se kloníme k té druhé variantě.
Erik Mikuš, B2-35- Poeet p?íspivku : 74
Registration date : 23. 01. 08
TV
Co se týče výběru televizních kanálů.
Já bych preferoval Discovery, BBC apod. V budoucnu nejaké ty kanály pro děti.
Určitě bych ocenil kanály s angličtinou.
Věřím, že nejdeme takové řešení, které bude ke spokojenosti všech a navíc zachová vzhled bytového domu.
Já bych preferoval Discovery, BBC apod. V budoucnu nejaké ty kanály pro děti.
Určitě bych ocenil kanály s angličtinou.
Věřím, že nejdeme takové řešení, které bude ke spokojenosti všech a navíc zachová vzhled bytového domu.
Prispevek byl na zadost autora smazan.Mirek Sycha, B2-32 napsal:
Pouze registrovani uzivatele mohou vkladat odkazy a pouzivat jmeno delsi nez 8 znaku. Jde o soucast ochrany proti spamovacim robotum. Vice v navodu k Foru.
TV programy
Uprimne, jsem ted spokojen s tim co mame. I kdyz v minulosti byly jiste perepetie a soucastne je tu vec ohledne vlastniku rozvodu, s pohledu programove nabidky jsem spokojen a necitim touhu veci menit. (Mame Omezenou i Zakladni nabidku http://tv.moravianet.cz/kabelova-televize90-3-157_Programove_nabidky ) Nevic: Co pak s DVB-C STB ktery jsem nedavno zakoupil?
Pokud by slo o zmenu tak bych rad programovou nabidku obdobne te ktery jiz mame.
Pokud by slo o zmenu tak bych rad programovou nabidku obdobne te ktery jiz mame.
Parizkovi B3-52- Poeet p?íspivku : 37
Location : Modrice, South Moravia, Czech Republic, Europe, Earth/Terra, Solar System, Milky Way, The Known Universe
Parizkovi B3-52 napsal:Uprimne, jsem ted spokojen s tim co mame. I kdyz v minulosti byly jiste perepetie a soucastne je tu vec ohledne vlastniku rozvodu, s pohledu programove nabidky jsem spokojen a necitim touhu veci menit. (Mame Omezenou i Zakladni nabidku http://tv.moravianet.cz/kabelova-televize90-3-157_Programove_nabidky ) Nevic: Co pak s DVB-C STB ktery jsem nedavno zakoupil?
Pokud bychom se rozhodli pro satelitní příjem, Omezenou nabídku bychom měli bez jakýchkoli měsíčních poplatků, stejně tak i některé programy ze Základní nabídky. Příklad ceníku placených programů ze satelitu můžete shlédnout třeba zde nebo zde. Lze snadno spočítat, za jak dlouho se Vám vrátí náklady za STB.
Dekuji za info.
Jinak me napada a co s Internetovym pripojenim? Ta snad taky pouziva stejny rozvody jako TV nebo s mylim? Pokud by zmeny TV providera mel za dopad rovnez nutnost zmeny ISP tak to by bylo pro mne pritezujici okolnost ke zmene...
Ne ze bych byl pro zachovani status quo a nebo ze vyhledavam duvody proti, ale kdyz uz konecne to funguje tak jak jsem predstavoval (i kdyz zrejme za vice nez je mozne jinde) tak mam dost zmen a vyrizovani momentalne ze nemam chut poustet do dalsich ktery u mne ted maji minimalni prioritu.
Jinak me napada a co s Internetovym pripojenim? Ta snad taky pouziva stejny rozvody jako TV nebo s mylim? Pokud by zmeny TV providera mel za dopad rovnez nutnost zmeny ISP tak to by bylo pro mne pritezujici okolnost ke zmene...
Ne ze bych byl pro zachovani status quo a nebo ze vyhledavam duvody proti, ale kdyz uz konecne to funguje tak jak jsem predstavoval (i kdyz zrejme za vice nez je mozne jinde) tak mam dost zmen a vyrizovani momentalne ze nemam chut poustet do dalsich ktery u mne ted maji minimalni prioritu.
Tomáš Zerzaň, B2-34 napsal:Parizkovi B3-52 napsal:Uprimne, jsem ted spokojen s tim co mame. I kdyz v minulosti byly jiste perepetie a soucastne je tu vec ohledne vlastniku rozvodu, s pohledu programove nabidky jsem spokojen a necitim touhu veci menit. (Mame Omezenou i Zakladni nabidku http://tv.moravianet.cz/kabelova-televize90-3-157_Programove_nabidky ) Nevic: Co pak s DVB-C STB ktery jsem nedavno zakoupil?
Pokud bychom se rozhodli pro satelitní příjem, Omezenou nabídku bychom měli bez jakýchkoli měsíčních poplatků, stejně tak i některé programy ze Základní nabídky. Příklad ceníku placených programů ze satelitu můžete shlédnout třeba zde nebo zde. Lze snadno spočítat, za jak dlouho se Vám vrátí náklady za STB.
Location : Modrice, South Moravia, Czech Republic, Europe, Earth/Terra, Solar System, Milky Way, The Known Universe
Internet není veden po stejném kabelu, má svůj vlastní. I zde uvažujeme o změně providera.Parizkovi B3-52 napsal:
Samozřejmě, jakákoliv změna s sebou nese nějakou byrokracii. Ale ta by se pro koncového uživatele v podstatě mohla omezit na jediný podpis na nové smlouvě.
Nyní služba funguje za MNOHEM vice než je možné jinde, s mizivými vyhlídkami na změnu tarifů. Jakmile budou hotové nabídky od oslovených providerů, zveřejním je zde na fóru....funguje tak jak jsem predstavoval (i kdyz zrejme za vice nez je mozne jinde)
Dobrý den, rád bych se připojil k diskuzi o programové nabídce. Mimo standartních českých programů bych uvítal např.: Discovery, TV Paprika, National Geographic a Spectrum. Samozřejmě s ohledem na cenu či složitost realizace. Děkuji zainteresovaným osobám za snahu s řešením problémů a přeji hezký den Rybníček
Bohumil Rybníček B2-24- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 02. 02. 08
Dobrý večer,
okrem základnej ponuky (DVB-T) by sme uvítali programy typu Spectrum, Discovery, TV Paprika, BBC, CNN a slovenské programy (Markíza, TA3,..).
Prajeme príjemný večer.
okrem základnej ponuky (DVB-T) by sme uvítali programy typu Spectrum, Discovery, TV Paprika, BBC, CNN a slovenské programy (Markíza, TA3,..).
Prajeme príjemný večer.
Szegedi- Anonymní
Tomáš Zerzaň, B2-34 napsal:Internet není veden po stejném kabelu, má svůj vlastní. I zde uvažujeme o změně providera.Parizkovi B3-52 napsal:
Samozřejmě, jakákoliv změna s sebou nese nějakou byrokracii. Ale ta by se pro koncového uživatele v podstatě mohla omezit na jediný podpis na nové smlouvě.Nyní služba funguje za MNOHEM vice než je možné jinde, s mizivými vyhlídkami na změnu tarifů. Jakmile budou hotové nabídky od oslovených providerů, zveřejním je zde na fóru....funguje tak jak jsem predstavoval (i kdyz zrejme za vice nez je mozne jinde)
OK. Beru. Jen doufam ze to nebude natvrdo polozeno na rovine bud a nebo... Pravo volby ac mozna drazsi je IMHO na miste. Kazdopadne dekuji za snahu, zajem a zverejnovani budoucich nabidek.
Ahoj všichni,
já jsem pro co nejflexibilnější řešení. Tedy, aby někdo mohl mít jen zakladni programy, jiný zas satelitní programy, jak zdarma tak možnost si něco koupit. Že zde bude jednorázová investice kvůli novým rozvodům apod., řekněme několika tisíc, jednoznačně stojí za ty výhody.
Požadavky každého jednotlivce se téměř jistě časem mění, proto je dobré mít možnost kdykoliv si svou programovou nabídku měnit.
A není potřeba žádné antény ani satelity v pokojích či balkonech, což vidím jako nevětší přínos.
Tomas
já jsem pro co nejflexibilnější řešení. Tedy, aby někdo mohl mít jen zakladni programy, jiný zas satelitní programy, jak zdarma tak možnost si něco koupit. Že zde bude jednorázová investice kvůli novým rozvodům apod., řekněme několika tisíc, jednoznačně stojí za ty výhody.
Požadavky každého jednotlivce se téměř jistě časem mění, proto je dobré mít možnost kdykoliv si svou programovou nabídku měnit.
A není potřeba žádné antény ani satelity v pokojích či balkonech, což vidím jako nevětší přínos.
Tomas
Tomas B2-25- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 06. 02. 08
Mam zajem o pripojeni satelitni TV z druzice astra 19,2E, jelikoz mi jde prevazne o sledovani nemeckych televiznich kanalu.
Seznam dostupnych kanalu pres tuto druzici:http://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/19e2/ .Diky Eva.
Seznam dostupnych kanalu pres tuto druzici:http://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/19e2/ .Diky Eva.
Eva B3-26- Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 22. 03. 08
Dobrý den,
vzhledem k tomu, že od 1. 12. pro nás skončilo analogové vysílání ČT, řeším dál, jak s televizí. Jsou nějaké informace od výboru co se týče odhlasované společné DVB-T antény? Nebude, bude, případně kdy?
Pokud ne, tak zvažuji pořízení pokojové DVB-T antény. Bydlím v prvním nadzemním patře, proto bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenosti, jestli je zde dostatečný signál pro příjem na pokojovou anténu.
Děkuji za odpovědi a rady.
vzhledem k tomu, že od 1. 12. pro nás skončilo analogové vysílání ČT, řeším dál, jak s televizí. Jsou nějaké informace od výboru co se týče odhlasované společné DVB-T antény? Nebude, bude, případně kdy?
Pokud ne, tak zvažuji pořízení pokojové DVB-T antény. Bydlím v prvním nadzemním patře, proto bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenosti, jestli je zde dostatečný signál pro příjem na pokojovou anténu.
Děkuji za odpovědi a rady.
Petr Streubel, B1-23- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 27. 01. 08
Dobrý den,
jelikož jsem pracoval na kotelně a dig. signál měl být vypnut až v létě 2010, tudíž jsem se tomuto bodu nevěnoval. Jelikož i já nemám ČT1 a ČT2 tak jsem požádal kolegy ve výboru abychom se tomuto problému věnovali. Dneska tj 9.12 máme schůzi výboru a budeme se tomuto bodu věnovat.
Určitě dám vědět.
jelikož jsem pracoval na kotelně a dig. signál měl být vypnut až v létě 2010, tudíž jsem se tomuto bodu nevěnoval. Jelikož i já nemám ČT1 a ČT2 tak jsem požádal kolegy ve výboru abychom se tomuto problému věnovali. Dneska tj 9.12 máme schůzi výboru a budeme se tomuto bodu věnovat.
Určitě dám vědět.
Prijem TV signalu
Ahoj Eriku.
vcera nam odesel po roce provozu SET-TOB-BOX, tak me to privedlo na myslenku, zda se nejak rysuje priem TV signalu. Bud pomoci spolecne DVB-T anteny a nasledneho rozvodu po celem dome nebo moznost analogoveho prijmu TV signalu poskytnuteho NetDataCommem zdarma (doufam, ze jsem to nejak nepopletl, z toho co jste nam na spolecne brigade za nasim domem a naslednem taboraku rikali).
Musim se priznat, ze uz by nam vyreseni prijmu TV signalu docela bodlo - prijem pres pokojovou antenu neni buhvijaky zazrak. Na druhou stranu docela chapu, ze toho mate ve vyboru docela hodne na reseni.
Jinak mimochodem jsem minuly tyden volal na Bytasen pani Janeckove - tel. 542 423 035, aby nam nekdo prisel vymenit ve vchode 1023 asi 5 prasklych zarovek na spolecnych chodbach ( nevim jak to vypada v jinych vchodech ). Pani se do telefonu netvarial moc nadsene a zatim se nic nedeje - tak jsem zvedav, zda to do konce roku vubec udelaji.
Jirka
vcera nam odesel po roce provozu SET-TOB-BOX, tak me to privedlo na myslenku, zda se nejak rysuje priem TV signalu. Bud pomoci spolecne DVB-T anteny a nasledneho rozvodu po celem dome nebo moznost analogoveho prijmu TV signalu poskytnuteho NetDataCommem zdarma (doufam, ze jsem to nejak nepopletl, z toho co jste nam na spolecne brigade za nasim domem a naslednem taboraku rikali).
Musim se priznat, ze uz by nam vyreseni prijmu TV signalu docela bodlo - prijem pres pokojovou antenu neni buhvijaky zazrak. Na druhou stranu docela chapu, ze toho mate ve vyboru docela hodne na reseni.
Jinak mimochodem jsem minuly tyden volal na Bytasen pani Janeckove - tel. 542 423 035, aby nam nekdo prisel vymenit ve vchode 1023 asi 5 prasklych zarovek na spolecnych chodbach ( nevim jak to vypada v jinych vchodech ). Pani se do telefonu netvarial moc nadsene a zatim se nic nedeje - tak jsem zvedav, zda to do konce roku vubec udelaji.
Jirka
Jirka + Ivana B2-45- Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 09. 02. 08
Zamysleme se, zda chceme vazat prijem obycejne a placene TV na jednoho dodavatele a jeho pristroje v nasem dome. Zase by slo vstup do chomoutu jedineho monopolniho dodavatele (jako je to s Internetem). V pripade, ze bychom se rozhodli pro SprayTV, jak uz jsme jedou resili na schuzi, ma kazdy moznost prijimat co chce a platit co chce. Navic bychom meli vsechno vybaveni v nasem vlastnictvi.
:star: Digitální signál
Od dnešního poledne jsou následující změny:
- Opět je v provozu analogový signál pro ČT 1, ČT 2 a ČT 4.
- Navíc by jste měli přijímat DVB-T signál tj. všechny 3 digitální multiplexy, tzn. asi 12 digitálních programů, které jsou vysílány z Hády.
Pokud by měl někdo problém se sognálem, dejte vědět. Je možné, že díky špatným rozvodům bude signál v útlumu. Děkuji.
Ohledně elektriky, oprava trvala tak dlouho, protože pan elektrikář, který pracuje pro Bytasen byl nemocný. Dle slibu, by to mělo být opraveno co nejdříve.
Navíc dle informací v B2 odešlo čidlo.
- Opět je v provozu analogový signál pro ČT 1, ČT 2 a ČT 4.
- Navíc by jste měli přijímat DVB-T signál tj. všechny 3 digitální multiplexy, tzn. asi 12 digitálních programů, které jsou vysílány z Hády.
Pokud by měl někdo problém se sognálem, dejte vědět. Je možné, že díky špatným rozvodům bude signál v útlumu. Děkuji.
Ohledně elektriky, oprava trvala tak dlouho, protože pan elektrikář, který pracuje pro Bytasen byl nemocný. Dle slibu, by to mělo být opraveno co nejdříve.
Navíc dle informací v B2 odešlo čidlo.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: