Problem se zabradlim?
+2
Petr Streubel, B1-23
Tomas B2-25
6 posters
Strana 1 z 1
Problem se zabradlim?
Ahoj vsichni,
dva dny zpatky mi volali z firmy MAHU, ze prej byli nejaky stiznosti na zabradli na balkonech (nezminili co presne,asi abych se na to nezameril ) a ze je teda budou kontrolovat v celem dome a chteli si se mnou domluvit prohlidku. Takze se vcera stavil, koukl na to a rekl ze je vse v poradku, ja jsem taky nic nezaznamenal, tak mi dal podepsat papir, ze je vse ok.
Trosku mi vrta hlavou, co by vlastne s tim zabradlim mohlo bejt spatne? Proto bych se chtel zeptat jestli nekdo mate s tim zabradlim potize a ci jste treba na nem uz neco reklamovali? A taky jestli tuhle kontrolu fakt podstoupi vseci nebo jenom ja:)?
dva dny zpatky mi volali z firmy MAHU, ze prej byli nejaky stiznosti na zabradli na balkonech (nezminili co presne,asi abych se na to nezameril ) a ze je teda budou kontrolovat v celem dome a chteli si se mnou domluvit prohlidku. Takze se vcera stavil, koukl na to a rekl ze je vse v poradku, ja jsem taky nic nezaznamenal, tak mi dal podepsat papir, ze je vse ok.
Trosku mi vrta hlavou, co by vlastne s tim zabradlim mohlo bejt spatne? Proto bych se chtel zeptat jestli nekdo mate s tim zabradlim potize a ci jste treba na nem uz neco reklamovali? A taky jestli tuhle kontrolu fakt podstoupi vseci nebo jenom ja:)?
Tomas B2-25- Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 06. 02. 08
Re: Problem se zabradlim?
Ahoj, u mě byl pan z MAHU taky a se stejným výsledkem Já jsem žádné problémy nezaznamenal, on to prohlédl a taky nic nenašel. Odešel a s papírem na podepsaní se vrátil až po pár dnech. Když jsem se ho ptal, tak říkal, že někde jsou problémy s rezavěním a myslím, že i s ukotvením. Asi to bude individuální.
Petr Streubel, B1-23- Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 27. 01. 08
Zde jsou informace z fora domu A: http://severni.mesto-modrice.cz/viewtopic.php?t=45
Tomáš Zerzaň, B2-34- Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 21. 01. 08
My jsme zabradli reklamovali.
Ve dvou mistech jsme mely rezavy zabradli v mistech svaru. Navic v nekterych mistech byl zinkovany povrch udelanej tak spatne ze byly takovy vyschly "kapicky" ktery byly dosti ostre a porezal jsem se o nich.
Prisly, zabrousily a namalovaly zinkovym barvivem. Zatim ted dobry ale uvidim jak to bude vypadat na jare a rozhodnu se pak co dale...
Ve dvou mistech jsme mely rezavy zabradli v mistech svaru. Navic v nekterych mistech byl zinkovany povrch udelanej tak spatne ze byly takovy vyschly "kapicky" ktery byly dosti ostre a porezal jsem se o nich.
Prisly, zabrousily a namalovaly zinkovym barvivem. Zatim ted dobry ale uvidim jak to bude vypadat na jare a rozhodnu se pak co dale...
Parizkovi B3-52- Poeet p?íspivku : 37
Location : Modrice, South Moravia, Czech Republic, Europe, Earth/Terra, Solar System, Milky Way, The Known Universe
Registration date : 12. 12. 08
Zabradli, jak jsem se dozvedel na schuzi, patri do spolecneho vlastnictvi domu. Proto se obracim na cleny vyboru, zda by bylo mozno hromadne zabradli reklamovat. Bylo by skoda nevyuzit reklamacni doby, ktera uz brzy vyprsi. U me uz se objevilo reziveni na podzim roku 2008, tak jsem to Hemeritem zatrel, ale uz se pomalu objevuji rezave skvrny zase na dalsich mistech. Zajimalo by mne, kdo z dalsich obyvatel domu pozoruje neco podobneho.
Petr Chmelina B2-52- Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 12. 12. 08
Pokud vím, zábradlí již bylo hromadně reklamováno. Dokonce všechny bytové jednotky procházel a měl procházet i technik. Prosím napiště mi email na mikus@prizrenicka.cz a reklamaci zajistíme. Děkuji.
Erik Mikuš, B2-35- Poeet p?íspivku : 74
Registration date : 23. 01. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: