Fórum SVBJ Přízřenická
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čištění garáží

+3
KNK_servis
Erik Mikuš, B2-35
Tomáš Zerzaň, B2-34
7 posters

Goto down

Čištění garáží Empty Čištění garáží

Příspěvek  Tomáš Zerzaň, B2-34 Sun Apr 27, 2008 11:31 pm

Skončilo zimní období a možná i naše garáž by si zasloužila jarní úklid. Nevíte zda existuje nějaká dohoda s BytaSen o údržbě garáží? Pokud ne, mohli bychom si domluvit třeba 4x ročně čištění. Co vy na to?
Tomáš Zerzaň, B2-34
Tomáš Zerzaň, B2-34

Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 21. 01. 08

Návrat nahoru Goto down

Čištění garáží Empty čištění garáží

Příspěvek  Erik Mikuš, B2-35 Wed May 07, 2008 8:19 am

Dle ionformací výboru úklid garáží v této chvíli není smluvně zajištěn. Sám garáž nemám, tudíž nevím v jakém stavu garáže jsou. Pokud je stav v garážích neúnosný, proberu to s členy výboru a zajistíme jednorázový úklid.
Erik Mikuš, B2-35
Erik Mikuš, B2-35

Poeet p?íspivku : 74
Registration date : 23. 01. 08

Návrat nahoru Goto down

Čištění garáží Empty Čištění garáží.

Příspěvek  KNK_servis Tue May 27, 2008 2:53 pm

Erik Mikuš, B2-35 napsal:Dle ionformací výboru úklid garáží v této chvíli není smluvně zajištěn. Sám garáž nemám, tudíž nevím v jakém stavu garáže jsou. Pokud je stav v garážích neúnosný, proberu to s členy výboru a zajistíme jednorázový úklid.
V.Kratochvil,B1-52
Uplynul měsíc a nic se neděje.Špína v garáži je stále větší a větší.Přenáší se do chodby a dále do každého bytu.

KNK_servis

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 25. 04. 08

Návrat nahoru Goto down

Čištění garáží Empty čištění

Příspěvek  Petr Wed Aug 05, 2009 4:53 pm

Pokud by jste měly zájem můžeme Vám garáže pravidelně čistit cena je 11,- Kč za m2 facility@email.cz

Petr
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Čištění garáží Empty Re: Čištění garáží

Příspěvek  Tomáš Zerzaň, B2-34 Thu Aug 13, 2009 5:25 pm

KNK_servis napsal:Uplynul měsíc a nic se neděje.Špína v garáži je stále větší a větší.Přenáší se do chodby a dále do každého bytu.
Samozrejme, ze se nic nedeje. Nejdrive museji majitele garazi vyjadrit zajem o cisteni a take ochotu za to zaplatit. Pak teprve ma smysl shanet nejakou uklidovou firmu.
Ja bych byl pro pravidelne cisteni (treba 3-4x rocne). Prosim ostatni majitele garazi, aby se take vyjadrili.
Tomáš Zerzaň, B2-34
Tomáš Zerzaň, B2-34

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Parizkovi B3-52 Thu Aug 13, 2009 9:02 pm

Ja bych v podstate zajem mel.
Akorat bych pak rad vedel o jaky rozsah se jednalo a kolik by me to mohl stat. Dale jestli by bylo nejaky moznost taky nechat uklidit vnitrek garaze a ne jen spolecny prostor garaze (ci vubec realizovatelny - ale kde je snaha je taky vetsinou vysledek Smile )

Parizkovi B3-52

Poeet p?íspivku : 37
Location : Modrice, South Moravia, Czech Republic, Europe, Earth/Terra, Solar System, Milky Way, The Known Universe
Registration date : 12. 12. 08

Návrat nahoru Goto down

Čištění garáží Empty Čištění garáží

Příspěvek  Mirek Sycha, B2-32 Thu Aug 13, 2009 9:50 pm

Já bych souhlasil s pravidelným čištěním zhruba 4x ročně. V případě většího znečištění nám nedělá problém si před garáží zamést...

Mirek Sycha, B2-32

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 01. 02. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomáš Zerzaň, B2-34 Mon Mar 22, 2010 6:50 pm

Ptal jsem se na BytASen kolik stoji strojove cisteni garazi a zde je odpoved:
Uklid provadi firma Smitko (objednavana pres BytASen) za 2,90 Kc/m2. Chodba v garazich ma 516 m2, tudiz to vychazi na 1500,- Kc za jeden uklid. Letos bych se take nebranil otevrit behem cisteni svou garaz, at se to vezme alespon 1x rocne sakumprask vsechno.
Pokud nikdo nemate vyhrady, budu zadat Vybor, aby na duben 2010 cisteni na BytASen objednal.
Tomáš Zerzaň, B2-34
Tomáš Zerzaň, B2-34

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Parizkovi B3-52 Fri Mar 26, 2010 7:55 pm

Tomáš Zerzaň, B2-34 napsal:Ptal jsem se na BytASen kolik stoji strojove cisteni garazi a zde je odpoved:
Uklid provadi firma Smitko (objednavana pres BytASen) za 2,90 Kc/m2. Chodba v garazich ma 516 m2, tudiz to vychazi na 1500,- Kc za jeden uklid. Letos bych se take nebranil otevrit behem cisteni svou garaz, at se to vezme alespon 1x rocne sakumprask vsechno.
Pokud nikdo nemate vyhrady, budu zadat Vybor, aby na duben 2010 cisteni na BytASen objednal.

Souhlasim

Parizkovi B3-52

Location : Modrice, South Moravia, Czech Republic, Europe, Earth/Terra, Solar System, Milky Way, The Known Universe

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Petr Chmelina B2-52 Sat Mar 27, 2010 8:07 pm

jsem pro

Petr Chmelina B2-52

Poeet p?íspivku : 16

Návrat nahoru Goto down

Čištění garáží Empty Úklid garáží

Příspěvek  Kratochvilová Wed Mar 31, 2010 11:13 am

Nastala standartní situace co se týče úklidu garáží.To že je tam špína vidíme všichni kdo máme garáž kromě členů výboru,protože ti garáž nemají a nechodí tam.To byl argument pana Mikuše jako reakce na jednu z prvních připomínek ohledně úklidu garáží.Přitom garáže patří ke společným prostorám,takže je v kompetenci výboru úklid zajistit.Je to velmi jednoduché,stačí jeden telefonát na BytASen.
Pokud si to dobře pamatuji na schůzi v prosinci 2008,kterou pan Mikuš vedl,byl domluvený a
a odsouhlasený úklid garáží 4xročně.Následně se nic nedělo.Na jaře 2009 byly po zimě garáže tak špinavé jako letos.Při mé návštěvě firmy BytASen kvůli ročnímu vyúčtování služeb jsem se dozvěděla,že už máme na základě objednávky 14 dní garáže uklizené.Nebylo to provedeno.Takže p.Janečková z BytASen to znovu zaurgovala a bylo konečně uklizeno.Dokonce jsme i sumu za úklid měli v ročním vyúčtování/Aspoň doufám,že to měli všichni vlastníci garáže,že jsme to neplatili jenom my./Podle některých posledních příspěvků na toto téma to vypadá,jako by jste to nikdy neplatili.
Určitě všichni souhlasí s tím,že už je nutné garáže uklidit.Takže některý z členů výboru by to měl
na BytASenu tel.objednat.Byla by ještě další možnost,pověřit někoho z vlastníků garaží,aby toto měl ve své kompetenci a úklid alespoň 2x ročně na ByTASenu zařídil

Kratochvilová

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 25. 09. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomáš Zerzaň, B2-34 Wed Mar 31, 2010 4:07 pm

Jen doplnim/opravim pani Kratochvilovou: Garaz ma nas predseda, p. Skripec.
Tomáš Zerzaň, B2-34
Tomáš Zerzaň, B2-34

Návrat nahoru Goto down

Čištění garáží Empty úklid garáží

Příspěvek  Erik Mikuš, B2-35 Fri Apr 09, 2010 10:26 am

Kratochvilová napsal:Nastala standartní situace co se týče úklidu garáží.To že je tam špína vidíme všichni kdo máme garáž kromě členů výboru,protože ti garáž nemají a nechodí tam.To byl argument pana Mikuše jako reakce na jednu z prvních připomínek ohledně úklidu garáží.Přitom garáže patří ke společným prostorám,takže je v kompetenci výboru úklid zajistit.Je to velmi jednoduché,stačí jeden telefonát na BytASen.
Pokud si to dobře pamatuji na schůzi v prosinci 2008,kterou pan Mikuš vedl,byl domluvený a a odsouhlasený úklid garáží 4xročně.

Paní Kratochvílová děkuji vám za vaši připomínku. Mám dojem, že jste si sice zapamatovala jen část mých slov, ale nevadí.
Jak již bylo řečeno Tomášem Zerzaněm, garáž má náš předseda. Jakékoliv požadavky na garáže prosím směřujte jemu. Já sice garáž nemám, věřte, že bych moc rád měl, ale i přesto tam chodím na kontrolu vzduchotechniky. I mě se nelíbí nepořádek v garážích, ale jelikož máme rozdělené kompetence, toto má na starosti náš předseda, vzhledem k tomu, že jako jediný má garáž a vidí stav v těchto prostorách. Pokud vám současný systém úklidu nevyhovuje, navrhněte na budoucí schůzi pevné termíny úklidu.
Jsem rád, že se většina lidí obrací na mě, ale neřeším a ani nemohu řešit všechno jen já. Děkuji za pochopení.

Možná malá poznámka z mé strany. Mě osobně se neozval nikdo z vlastníků garáží, že by měli být uklizeny. Ale věřím, že si většina bude stěžovat, že nejsou uklizeny. Za mě musím říci, že postrádám komunikaci a zájem ze strany vlastníků. Určitě nemám obavy o tom, že lidi budou kritizovat. To přece umíme nejlépe, no ne?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Níže je část komunikace, týkající se úklidu garáží.

firma Smítko má nejbližší volný termín na úklid garáží v pondělí 3.5.2010 od 8.00hod. Je to na něj objednáno.

Pokud by někdo z vlastníků garáží měl zájem o uklizení své garáže, měl by se nahlásit na Smítku p. Brzobohaté, tel. 732 700 274, termín by byl stejný (z důvodu počtu strojů). Problém trošku vidím ve skutečnosti, že firma má doklady na příjem hotovosti v nejnižší hodnotě 500,--Kč. Sama p. Prokešová ze Smítka navrhovala, aby se dohodlo více zájemců.
Erik Mikuš, B2-35
Erik Mikuš, B2-35

Poeet p?íspivku : 74
Registration date : 23. 01. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tomáš Zerzaň, B2-34 Fri Apr 09, 2010 10:43 am

Vyborne! Ja urcite mam zajem o strojove cisteni sve garaze. Kdo se ke mne prida?
Tomáš Zerzaň, B2-34
Tomáš Zerzaň, B2-34

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Petr Chmelina B2-52 Sun Apr 11, 2010 12:45 pm

Pridam se take

Petr Chmelina B2-52

Poeet p?íspivku : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Parizkovi B3-52 Mon Apr 19, 2010 10:04 pm

Taky mam zajem

Parizkovi B3-52

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: