Detske hriste
2 posters
Strana 1 z 1
Detske hriste
Dobry den vazeni obyvatele nasi nove ulice Prizrenicka,
mela bych jeden navrh na zlepseni naseho spolecneho bydleni, tyka se vlastne nasich nejmensich. Maminky nebo i tatinkove, co jsou doma, si jiste jiz vsimly, ze Modrice nejsou zrovna uplne idealni pro male deti. Myslim tim nejake pekne misto s piskovistem atd. tedy ja jsem jeste zadne takove neobjevila. Proto bych navrhovala postavit takovy maly koutek pro deti za domem smerem k nahonu, staci piskoviste, prulezky ci houpacky, urcite bysme neco spolecnymi silami vymysleli. Pripojuji odkaz na www.nepo.cz - po zhlednuti webovych stranek nekolika firem, ktere se timto zabyvaji, se mi prave tato zdala prijatelna produkty i cenou.Rada bych otevrela diskuzi na toto tema.
Ivana Demlova B2-45
mela bych jeden navrh na zlepseni naseho spolecneho bydleni, tyka se vlastne nasich nejmensich. Maminky nebo i tatinkove, co jsou doma, si jiste jiz vsimly, ze Modrice nejsou zrovna uplne idealni pro male deti. Myslim tim nejake pekne misto s piskovistem atd. tedy ja jsem jeste zadne takove neobjevila. Proto bych navrhovala postavit takovy maly koutek pro deti za domem smerem k nahonu, staci piskoviste, prulezky ci houpacky, urcite bysme neco spolecnymi silami vymysleli. Pripojuji odkaz na www.nepo.cz - po zhlednuti webovych stranek nekolika firem, ktere se timto zabyvaji, se mi prave tato zdala prijatelna produkty i cenou.Rada bych otevrela diskuzi na toto tema.
Ivana Demlova B2-45
Jirka + Ivana B2-45- Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 09. 02. 08
Dětské hřiště
O dětském hřišti jsme ve výboru mluvili a většina není proti. Bohužel pokud by tato investice měla jít z celkových pěněz, mělo by to být schváleno na členské schůzi. S tímto je třeba vyřešit i přístup. Hřiště musí být oploceno, aby se tam nedostali psy, zajíci či jiná zvěř. Prosím vyčkejte na schůzi, kde by toto mělo být řešeno. Vaše informace ohledně nabídek se jistě budou hodit
Erik Mikuš, B2-35- Poeet p?íspivku : 74
Registration date : 23. 01. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: