Fórum SVBJ Přízřenická
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Platba za odpadky

4 posters

Goto down

Platba za odpadky Empty Platba za odpadky

Příspěvek  Tomas B2-25 Wed Feb 06, 2008 3:39 pm

Zaplatit za odpadky můžete na Městském úřadě na náměstí svobody v Modřicích, v 1. patře, dveře 13. Samotná platba je rychlá, jen pokud nemáte trvalý pobyt v Modřicích, je třeba vyplnit jeden formulář s vaší trvalou adresou a adresou nemovitosti, kterou vlastníte v Modřicích.

Tomas B2-25

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 06. 02. 08

Návrat nahoru Goto down

Platba za odpadky Empty ODPADOVE KOSE

Příspěvek  Eva B3-26 Sat Mar 22, 2008 1:34 pm

Dobry den vsetkym susedom,
aj mna trapi otazka triedenia odpadu.Chcela by som poukazat na nasich Rakuskych susedov,kde to velmi dobre funguje. Neviem ako Vam ,ale mne sa toto riesenie terajsich odpadovych kosov,ktore mame kazdy pred vchodom vobec nepaci.Vchody do nasich domovov reprezentuju nas zivotny styl a my si postavime odpady rovno pred nosom a to este do takych neestetickych plechovic.Co tak najst priestor,kde sa tie nase vsetky kose centralizuju a mozme ich automaticky pouzit na triedenie !Mali by ste vsetci mysliet na leto,kde nase kose budu hostitelmi krasnych much a zapachu . Priestor by mal byt niekde ,kde by nerusil cely vzhlad nasich domov.Myslim si, ze nie sme az taky lenivy ,aby sme nepodilsli tych par metrov . A za dalsie ,co tak postavit pred dvere kose pre fajciarov,uz dnes je vsetko zasiate samymi cigaretami.
Mozno by to stalo vsetko za zvazenie,namiesto kosov kvety pred domom ??
Prajem Vam kvetnate a vesele VELIKONOCE ... Eva...

Eva B3-26

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 22. 03. 08

Návrat nahoru Goto down

Platba za odpadky Empty Kvetiny pred domem

Příspěvek  Tomáš Zerzaň, B2-34 Wed Mar 26, 2008 4:49 pm

Ja bych byl urcite pro. Kam ale chcete potom dat kontejnery? Mate uz na mysli nejake konkretni misto?
Tomáš Zerzaň, B2-34
Tomáš Zerzaň, B2-34

Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 21. 01. 08

Návrat nahoru Goto down

Platba za odpadky Empty Informace

Příspěvek  Erik Mikuš, B2-35 Wed May 07, 2008 8:34 am

Ohledně tříděného odpadu. Tuto otázku jsem zjišťoval na městském úřadě. Dle nějakých směrnic či předpisů se kontejnery umisťují dle poštu obyvatel a dosažitelnosti. Bohužel při projektu našeho domu B a a domu A nikdo s místem pro kontejnery nepočítal. Na městském úřadě mi bylo sděleno, že kontejnery na tříděný odpad jsou v naší blízkosti (jsou po levé straně směrem do města Modřice). Předpokládám, že jakmile se dostaví druhá část, donutímě město aby k nám ty kontejnery dodali.

Ohledně květin před domem. Jak jste si všimli byla dokončena úprava parčíku za domem. Květiny zřejmě nejsou v projektu a pokud by se realizovali z peněz společenství mělo by to být schváleno na schůzi. Tudíž, je třeba si toto pamatovat a připomenout se.

Ohledně poplenic. Já sám za sebe jsem pro je přestěhovat dál od domu. V tuto chvíli, s tím ale nic neuděláme. Pokud bychom se k tomu rozhodli a chválili změnu na schůzi, je vše možné Smile
Erik Mikuš, B2-35
Erik Mikuš, B2-35

Poeet p?íspivku : 74
Registration date : 23. 01. 08

Návrat nahoru Goto down

Platba za odpadky Empty Re: Platba za odpadky

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: