Fórum SVBJ Přízřenická
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pozemek

2 posters

Goto down

Pozemek Empty Pozemek

Příspěvek  Chmelík Tue Jul 13, 2010 8:38 pm

Dobry den, mám takový dotaz, prosím vás, je potřeba dát ceduli soukromý pozemek nebo zamčít, jinak cele oplocováni nemá smysl, budou nám tam pořád chodit pejskaři z jiných baráků, kteří neodnášejí psí exkrementy. Kdy máte v plánu to uzamčít a jak to bude s pejskama z našeho domu? Děkuji.

Chmelík
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Pozemek Empty Pozemek

Příspěvek  Bohumil Rybníček B2-24 Tue Jul 13, 2010 9:42 pm

Dobrý den,
chtěl jsem poprosit majitele zavlažovacího zařízení, jestli by bylo možné je na pár dnů umístit i do prostoru pod balkóny, kde dělníci navezli zeminu z hřiště. Předem děkuji za ochotu a pěkný den. Smile

Bohumil Rybníček B2-24

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 02. 02. 08

Návrat nahoru Goto down

Pozemek Empty Re: Pozemek

Příspěvek  Šeligová Wed Jul 14, 2010 10:55 am

Dobrý den, uzamknout pozemek je asi opravdu nezbytné, nicméně stejně nezbytné bude umístit oplocení kolem náhonu. Byla jsem u toho, kdy právě přes náhon na náš pozemek vběhli dva psi z donu A, majitelé nikde v dohledu a pejsci si vesele skotačili na právě vyrůstající nové trávě. Majitelé se "vynořili" za docela dlouhou chvíli a velmi se divili, že jsem jejich pejsky vyhodila a docela hlasitě nadávala.
No a co se týká pejsků z našeho domu, tak doufám a pevně věřím, že nám bude vstup povolen. V našem bloku máme celkemn 3 nebo 4 psy, všichni jsou cvičení, vychovaní a my majitelé po nich podstivě uklízíme a samozřejmě je nenecháváme ani čůrat tam kde to není vhodné (popelnice, lavečky...).
Přeji všem pěkný den.

Šeligová
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Pozemek Empty Oplcení a ostatní

Příspěvek  Erik Mikuš, B2-35 Wed Jul 14, 2010 5:46 pm

Dobrý den,

jak jistě víte, všechno nejde hned. Tudíž prosíme o trpělivost.

Cedule - na nich jsme se shodli, teď nevím proč tam ještě nejsou. Zjistím.

zamykání - bude realizováno s v blízké době. Je to navázáno na změnu zámků, kdy by měl být jeden klíč jak ke vchodu tak i na pozemek. Pro majitele sklepů by měl fungovat ten samý klíč. Schváleno na schůzi v roce 2009, opožděno kvůli trafostanici.

Oplocení kolem náhodu má být přivezeno tento pátek. Někdy příští týden bychom chtěli slavnostně otevřít hřiště a oplocení kolem náhonu nainstalovat.

Ohledně zavlažování - místa která zavlažujeme byla opatřena zeminou obsahující travní porost. To není případ zeminy pod balkóny. V tomto případě bude nutné zeminu ještě upravit (rozdrtit) a zasít semeno. Jinak zalévání nemá smysl. Všechno bude, jen to vyžaduje čas.

Každopádně pozemek je nás všech , tudíž pokud uvidíte někoho cizího, klidně mu slušně sdělte, že toto je soukromý pozemek.

Doufám, že jsem vaše dotazy odpověděl Smile
Erik Mikuš, B2-35
Erik Mikuš, B2-35

Poeet p?íspivku : 74
Registration date : 23. 01. 08

Návrat nahoru Goto down

Pozemek Empty Re: Pozemek

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: